Referenssit

Terrafame Oy
Terrafame Oy Turvallisuuden mukaanotto kaivoksen käynnistyksessä / Terrafame Leader ohjelma 2015-18

Saimme olla mukana Suomen teollisen historian suurimmassa onnistumisessa. Tehtävänä oli muuttaa työntekijöiden turvallisuusasennetta kaivoksen käynnistyksessä. Ensimmäisen vuoden aikana tapaturmataajuus putosi 35-2 ( LTI ) samaan aikaa tuotantoprosesseissa tapahtui merkkittävä parannus ja kaivoksen tulevaisuus saatiin turvattua. Kollegani Jari Tuulenmäki WISE / LEAN Oy:stä vastasi ohjelman rakenteesta. Ohjelma kesti kolme vuotta 2015-2018

“Olemme erittäin ylpeitä saavutetuista tuloksista. Kiitos panoksestanne tässä onnistumisessa ja hienoa, että haluatte käyttää meitä esimerkkinä.”

Lauri Ratia / Hallituksen puheenjohtaja
Terrafame Oy

Finnsementti Oy
Finnsementti Oy

Jos joku luulee että yli satavuotias ei opi niin se on nyt todistetusti harhaluulo. Yhteistyömme aikana tehtaat pyyhkineet pölyt hartioilta ja toimintakulttuurista on mallia monelle.

“Noin kymmenen vuotta sitten aloitettu yhteistyö yhtiön työturvallisuuden, johtamisen ja esimiestyön kehittämiseksi on kantanut hedelmää alusta alkaen. Innostunut ja ammattimainen ote, puhutteleva tapa kouluttaa ja haastaa ihmisiä, ei ole jättänyt ketään kylmäksi. Olemme saaneet tarvittavaa ja osuvaa tukea kehitystyöhömme”

Jussi Puustinen / Tuotantojohtaja
Finnsementti Oy

Yhteistyössä